Van Restaurantchef naar High-End Eventcateraar

Wouter Berghuis is van origine een restaurantchef uit het hogere segment van de gastronomie. In de loop der jaren heeft hij ervaring opgedaan in diverse gerenommeerde restaurants, waar hij samenwerkte met vooraanstaande sterrenchefs. Na een switch naar de eventcatering ontdekte hij dat er meer was dan de vier muren van een restaurantkeuken.

Hij kwam tot de conclusie dat zelfs de meest saaie locaties - een kantoorgebouw, een lege fabriekshal, of een bos op de Veluwe - kunnen worden omgetoverd tot een droomwereld waarin de mooiste feesten mogelijk zijn. Geen uitdaging is te groot, zolang je maar de juiste drive en contacten hebt.

Na enkele jaren in vaste dienst te hebben gewerkt bij diverse eventcateraars, begon het ondernemersbloed sneller te stromen. In 2017 besloot Wouter zijn eigen weg in te slaan en richtte hij onder zijn eigen naam WOUTERBERGHUIS.NL op. Wat begon als een private chef-service, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige high-end eventcateraar met een team van ervaren chefs en gastvrouwen.

In 2018 ging Wouter een samenwerking aan met Hoeve Rijlaarsdam, een evenementenlocatie in Nieuwkoop. Dankzij hun toewijding en persoonlijke samenwerking werd het mogelijk om nog grotere evenementen te verzorgen. Hierdoor werden letterlijk en figuurlijk grenzen verlegd en verzorgt Wouter Berghuis nu ook events buiten Nederland voor opdrachtgevers die dat wensen.

Met passie, creativiteit en een ongekende toewijding zorgt Wouter Berghuis ervoor dat elk evenement een unieke en onvergetelijke beleving wordt.